btn-section single-page-btn

NASZE ZADANIE: Zostaliśmy poproszeni o zaaranżowanie recepcji z poczekalnią, toaletą dla Klientów oraz korytarza prowadzącego do poszczególnych gabinetów.

ZASTOSOWANE ROZWIĄZANIE: Z uwagi na charakter przestrzeni (Klinika dentystyczna), postawiliśmy na biel, dzięki czemu podkreśliliśmy również przepiękny widok z okien na centrum miasta. Chcąc nadać swoistego charakteru temu miejscu zastosowaliśmy akcent kolorystyczny w postaci szklanych paneli ściennych z nadrukowanymi biało-czarnymi zdjęciami, ożywiającymi i dodatkowo rozświetlającymi przestrzeń. Zabudowa skosu w postaci szafy ze szklanym frontem stanowi również tło dla Logo przychodni. Osiągnęliśmy efekt eleganckiego wnętrza, które w odbiorze będzie również przyjazne dla młodszych Pacjentów kliniki.

ZOBACZ KOLEJNE

MADPLAN e-mail:madplan@madplan.pl, kom: 607 176 566, ul.Skarbka z Gór 19 C/15, 03-287 Warszawa